Over deze website

De website publicaties.eindhoven.nl is voor inwoners van en ondernemers in de gemeente Eindhoven. Je leest hier hoe je van onze website gebruik kunt maken, hoe wij omgaan met jouw privacy en wat wij doen om zo toegankelijk mogelijk te zijn.

Proclaimer

De gemeente Eindhoven is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan de website actueel te houden en te voorzien van juiste informatie. Zie je toch iets wat volgens jou niet klopt, geef het dan door via ons reactieformulier.

Webarchief

Zoek je informatie die eerder op deze website heeft gestaan? Kijk dan in ons webarchief.

Privacy

De gemeente Eindhoven gebruikt alleen gegevens die je zelf hebt achtergelaten. We gebruiken de gegevens alleen maar voor het product of de dienst die je hebt aangevraagd. Lees alles over hoe de gemeente Eindhoven omgaat met persoonsgegevens in onze privacyverklaring.

Voor informatie over het gebruik van persoonsgegevens kun je mailen naar de Functionaris Gegevensbescherming van de gemeente of kijk op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Digitale Toegankelijkheid

We maken onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Hiervoor volgen we de toegankelijkheidseisen volgens WCAG 2.1. Zo is de website voor iedereen toegankelijk. Lees meer in onze toegankelijkheidsverklaring op Eindhoven.nl.